Orzechowy kminek dodaje smaku do tego słodkiego połączenia jabłka, buraków i marchwi. Czas przygotowania wynosi 20 minut plus czas potrzebny na schłodzenie. Do przygotowania 4 porcji będziesz potrzebował następujących składników: 6 średnich marchewek wielokolorowych (około 10 uncji), obranych, 4 małe złote buraki (około 8 uncji), obranych, 1 Fuji jabłko, 1/2 szklanki pełnotłustego jogurtu greckiego, 1/4 szklanki majonezu, 2 łyżek octu jabłkowego, 2 łyżeczek miodu, 3/4 łyżeczki całego kminku, 1 łyżeczki soli koszernej, plus więcej do smaku, 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu, plus więcej do smaku, 5 liści toskańskiego jarmużu, grube łodygi usuwamy, poprzeczne cienkie plasterki.
Korzystaj z tarki grubego dysku na maszynce lub największych otworów na tarce, grubo marchew, buraki i jabłko do dużej miski. Ubij jogurt, majonez, ocet, miód, kminek, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu w innej masce, aż będzie gładkie. Dodaj teraz marchew, buraki, jabłko i kapustę włoską i wrzuć do połączenia. Dopraw solą i pieprzem. Przykryj i ochłódź, aż będą gotowe do podania. Biała kapusta może być wykonana i schłodzona do 8 godzin.